Reportage Anmara en Maurits

Hier is het allemaal mee begonnen: bruidsfotografie. En met inmiddels meer dan 700 reportages, diverse bruidsfotoawards en nominaties op mijn naam, behoor ik in Nederland tot de ‘oud-gedienden’. En wat is er sinds mijn eerste reportage veel veranderd! Nu een eigen kantoor in een monumentaal schoolgebouw, collega’s, teamleden waar ik fijn mee samenwerk; echt bijzonder.

Toch is het mogen verzorgen van een bruidsreportage iets dat ik nog altijd heel graag doe. Als bruidsfotograaf beleef je, wat voor veel mensen, een van de meest bijzondere dagen uit je leven is, van heel dichtbij mee. Een trouwdag is een dag vol emotie, plezier en liefde. En omdat van zo dichtbij mee te maken, is voor mij als fotograaf elke keer opnieuw, ├ęcht heel bijzonder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *