Sfeerfotografie voortgezet onderwijs

Regelmatig ben ik voor basis- en voortgezetscholen op pad om sfeerfotografie en videografie te mogen verzorgen. Het is geweldig om een hele dag de sfeer op een onderwijsinstelling mee te kunnen maken. Het enthousiasme van de teamleden en de lol van de leerlingen maken dat ik aan het einde van zo’n helemaal opgeladen en blij thuis kom.

Het werk dat ik lever wordt gebruikt in brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen en voor de website van de onderwijsinstelling. Vaak combineer ik zo’n dag met het maken van portretten van teamleden voor de website en hun persoonlijke LinkedInpagina.

Samen met jou, de opdrachtgever en vaak de marketingmedewerker, bespreken we vooraf die onderdelen die je in de fotografie naar voren wilt brengen en waar je gevoelsmatig de accenten in aan wilt brengen. Aan de hand van een strakke planning, zorg ik dat ik écht alle beelden schiet die jullie voor ogen hebben. Kort daarna lever ik de mooiste beelden digitaal af, op kleur en densiteit gecorrigeerd én in hoge+lage resolutie. De beelden zijn daarna vrij door jullie organisatie te gebruiken. Bij deze opdrachten werk ik op uurbasis.

Het resultaat: